LAST LECTURE

Za vse, ki imate v teh počitniških mesecih dobro uro prostega časa priporočam ogled zadnje predavanje profesorja informatike Randy-a Pausch-a na Carnegie Mellonu 18. septembra 2007. Predavanje je bilo naslovljeno “Achieving Your Childhood Dreams”. Randy Pausch je preminul včeraj po neuspešnem boju z rakom.  

V razmislek… 

http://www.youtube.com/watch?v=ji5_MqicxSo

4 Responses to “LAST LECTURE”

 1. jure says:

  Čer

  Zgleda, da je tale stran doživela poletno spanje (glede na obisk). Zanima me pa, če ga je tudi preživela.

  LP zaenkrat še zagnani bruc AS (mislm,d a bi tle mogl vedt kuga pumen ta krajšava)

 2. LONA says:

  Če bo preživela poletno spanje je odvisno od nadobudnih študentov AS (kar mimogrede pomeni analitska sociologija). Glavni urejevalki in pisalki na tej strani (Nina in jaz) ter ostalih par študentov, ki so kdaj kej napisali ali komentiral smo v veliki večini v bodočem študijskem letu abosolventi. Naša navezanost na FDV in seznanjenost z dogajanjem na faksu se bo tako bistveno zmanjšala.

  Tako, da če želiš, da dobiš dostop za urejanje in pisanje na tem bloga sporoči. Enako velja za tvoje bodoče sošolke in sošolce. Z vesljem ga bomo predali mlajšim kolegom.

  Sicer pa uspešen začetek študijskih let! :)

 3. jure says:

  Če bo pol tok zanimiv kukr si ti (ali ste Vi) napisala-i bo res noro. Sploh, če prideš na ta faks iz študija gozdarstva na biotehniški fakulteti :)

  Dej nej se že začne ta šola, jez že en let nism biu u šol no. Ker totaln dolgčas ;)

  A to ste tle poj sami blogarji. Sm za bloganje morš zih kšn posebn izpit is pravilne slovenščine narest. Kne? :)

 4. LONA says:

  Ne, ni ti treba narediti izpita iz slovenščine. Pomembno je le, da tvoje pisanje zna prebrat in razumet še kdo drug kot le ti. Če tega še ne znaš, se boš nedvomno naučil pri pisanju številnih seminarskih nalog :)

Leave a Reply